LISÄÄ KUVA | KUVAN POISTO | PALAUTE | IP | FAQ | OHJE | MOBI  
FAQ
..........................................................................................................................................

Mikä on kuvan maksimikoko?
3Mb

Kuinka kauan kuvia säilytetään?
Kuvat säilyvät 6 kuukautta sen viimeisen katsomisen jälkeen.

Miten saan kuvat näkymään?
Kuvan lisäyksen jälkeen kuvan alle ilmestyy koodit joilla saat kuvasi näkymään halutulla sivulla. Kuvan suoralinkitys ei ole suotavaa ja ylläpito voi poistaa suoraanlinkitetyt kuvat.

Minkä kokoisena kuva pitäisi lähettää ettei sitä joudu ruudulla selaamaan leveyssuunnassa?
Kuvan leveydellä ei ole lähetettäessä väliä, koska sen koon voi muuttaa lähetyslomakkeessa olevalla Kuvan koko -kohdassa. Suosittelemme käyttämään korkeintaan 1024 pikseliä leveitä kuvia, mikäli haluat että kuvia katsovien ei tarvitse vierittää sivua leveyssuunnassa.

Miten kuvan poisto toimii?
Syötä kuvasi numero ja salasana jonka olet antanut kuvan lisäyksen yhteydessä. Kuvan numeron näkee kuvan oikealla puolella olevasta kuvan tiedot -kohdasta. Kuvat poistuvat myös viimeistään silloin kun niitä ei ole tietyn ajan kuluessa katsottu.

Voinko poistaa kuvan jos en ole kuvan lisäyksen yhteydessä antanut salasanaa?
Et. Kuva poistuu tällöin vain kun sitä ei ole tietyn ajan kuluessa katsottu.

Mikä on IP-toiminto?
Sieltä näet sinun IP-osoitteestasi lisätyt kuvat, eli periaatteessa kaikki kuvat jotka on lisätty kuvanjakopalveluun sinun koneeltasi. Tämä helpottaa esimerkiksi silloin, kun olet lisännyt useamman kuvan ja olet vaikka unohtanut jonkun kuvan osoitteen, tms. tapauksissa. Otathan huomioon, että koneesi IP-osoite vaihtuu välillä, joten toiminto ei välttämättä näytä kovin pitkän ajan takaa lataamiasi kuvia.

Voinko katsella muiden lisäämiä kuvia?
Palvelussa ei ole kuvien selausmahdollisuutta.

Info
Kuvamesta lopettaa toimintansa tässä muodossa 1.6.2018. Lisätyt kuvat ovat vielä katsottavissa 6kk tämän jälkeen.

Kuvanjakopalveluun voit ladata ilmaiseksi omia kuviasi. Sinun ei tarvitse rekisteröityä mihinkään, vaan lataus onnistuu helposti ja nopeasti yhdellä napin painalluksella.

Sivu luo sinulle valmiit koodit jolla voit lisätä kuvasi nettisivuillesi tai foorumin viestiin tms. Tuetut kuvatyypit ovat .jpg ja .gif. Suurin sallittu kuvan koko on 3Mb. Yli 6kk katsomatta olleet kuvat poistuvat palvelusta automaattisesti.

Muista että palveluun ei saa ladata tekijänoikeuden alaisia tai laittomia kuvia.

HUOM!
Ethän lataa palveluun alastomuutta tai pornoa sisältäviä kuvia. Lapsiin liittyvissä kuvissa luovutamme kuvan lisääjän tiedot suoraan poliisille.

Katso esimerkkikuva tästä.

Muita sivuja
Linkkimesta Motoristin tieinfo TT-Photomedia Lahden Kalaveikot Linkkihakemisto MP-Videot